Förvänta dig bästa möjliga arbete från oss.

Vi kan hjälpa dig med allt inom redovisning.

Löpande bokföring

Vihjälper dig med alla möjliga verifikationer. I vårt erbjudande ingår allt från att bokföra leverantörsfakturor till att skicka kundfakturor och påminnelser. Då vi arbetar i ett webbgränssnitt gör vi gemensamt upp vilka delar just du önskar få hjälp med.

Bokslut och årsredovisning

Varje år ska aktiebolag göra bokslut samt lämna in en årsredovisning till Bolagsverket. Detta hjälper vi dig givetvis med. Dessutom agerar vi även rådgivande i vårt bokslutsarbete och ger tips och rekommendationer utifrån era önskemål och er verksamhet.

Deklaration

I samband med bokslutet ska även deklarationen göras. Här görs eventuella justeringar som påverkar den slutliga skatten. Utöver bolagsdeklarationen hjälper vi dig även med din privata inkomstdeklaration.

Löner

Vi hjälper dig med lönehanteringen, allt från lönespecifikationer till arbetsgivardeklarationer. Utifrån dina behov hjälper vi dig på bästa sätt.

Budgetering och prognoser

Det är inte alltid lätt att driva företag. I upp- och nedgångar kan det vara skönt att ha någon som stöttar dig hela vägen och har koll på de ekonomiska bitarna. Vi hjälper dig att sätta upp riktlinjer och mål för din verksamhet och ekonomi. Du kan alltid känna dig trygg med oss.

Bolagsbildning

Ska du bilda bolag och vill ha hjälp på vägen? Vi ordnar allt åt dig. Det spelar ingen roll om du har enskild firma sedan tidigare eller börjar från grunden.

Låt oss hantera administration och ekonomin. Så att du kan göra det du är allra bäst på.

Be om offert